Oplevelsesrejse til Cameroun

 

10 Cameroun

 

Læs artiklen her

 

 

 

Oplevelsesrejer

 

 

Cameroun Tur


Se kort omtale i KirkeNYT her

Se her på Mission Afrika`s hjemmeside

 

Rejs til Cameroun og oplev det ægte Afrika

Den 10.-23. februar 2018 kan du rejse med Mission Afrika ud og møde camerounerne i deres hverdag.

Oplev det lokale kirkeliv, smag den lækre mad, klap i takt til musikken og hils på de dovne flodheste i vandbredden. Mange spændende og anderledes oplevelser venter, når Mission Afrika i samarbejde med Den Lutherske Brødrekirke arrangerer en oplevelsesrejse til Cameroun.

De lokale kalder stolt Cameroun ”Miniature Afrika”, fordi landet byder på store og spændende variationer i natur, kultur, mad og musik. Undervejs på turen vil vi med egne øjne opleve, hvorfor det er en meget rammende betegnelse.

Den Lutherske Brødrekirke er en engageret og voksende kirke med mange levende menigheder fulde af aktivitet og musik, som glæder sig til at møde danske gæster. Kirken kæmper også mod fattigdom og nød i samfundet og står bag flere udviklings- og nødhjælpsprojekter, som vi også vil komme tæt på og opleve.

Turen ledes af Sten Erik Løvgreen, som er en erfaren rejseleder, der tidligere har stået bag rejser til Cameroun og Mali.

Program:

  • 10. februar. Afrejse fra Billund Lufthavn med Brussels Airlines kl. 06.40. Ankomst Yaoundé kl. 19.20.

Turen starter i Sydcameroun, hvor vi vil opleve den frodige og smukke natur og møder kirken i storbyen.  Midtvejs tager vi toget mod nord, hvor vi besøger Den Lutherske Brødrekirke i Garoua, hvor kirken har sit hovedkontor. Her oplever vi det lokale kirkeliv i alle dets former og vil også tage på udflugt ud i landet.  

 

 

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Alle vores rejser evalueres og forbedres løbende på baggrund af tilbagemeldinger fra vores rejseledere og deltagere. Af den grund kan der være ændringer i programmet, fra rejsen blev købt, til den finder sted. Lokale forhold kan medføre, at vi under rejsen er nødt til at ændre indholdet eller rækkefølgen herpå. Vores mål er, at deltagerne får den bedst mulige rejse.

Deltagerne har selv ansvar for visum, rejseforsikring og vaccinationer/malaria-profylakse. Vi vil i god tid inden afrejse sørge for at udsende deltagerbrev med information om, hvad du skal have styr på samt andre nyttige oplysninger.

Birgitte Krøyer og Kaj Gøtzsche, Lemvig kan kontaktes omkring ovenstående.

Bemærk at i programmet indgår bl.a. et besøg/ophold hos Lemvig-Heldum sognes venskabsmenighed i Garoua