Oplevelsesrejse til Cameroun

Oplevelsesrejer

 

 

Cameroun Tur


Se kort omtale i KirkeNYT her

Se her på Mission Afrika`s hjemmeside

 

Rejs til Cameroun og oplev det ægte Afrika

Den 10.-23. februar 2018 kan du rejse med Mission Afrika ud og møde camerounerne i deres hverdag.

Oplev det lokale kirkeliv, smag den lækre mad, klap i takt til musikken og hils på de dovne flodheste i vandbredden. Mange spændende og anderledes oplevelser venter, når Mission Afrika i samarbejde med Den Lutherske Brødrekirke arrangerer en oplevelsesrejse til Cameroun.

De lokale kalder stolt Cameroun ”Miniature Afrika”, fordi landet byder på store og spændende variationer i natur, kultur, mad og musik. Undervejs på turen vil vi med egne øjne opleve, hvorfor det er en meget rammende betegnelse.

Den Lutherske Brødrekirke er en engageret og voksende kirke med mange levende menigheder fulde af aktivitet og musik, som glæder sig til at møde danske gæster. Kirken kæmper også mod fattigdom og nød i samfundet og står bag flere udviklings- og nødhjælpsprojekter, som vi også vil komme tæt på og opleve.

Turen ledes af Sten Erik Løvgreen, som er en erfaren rejseleder, der tidligere har stået bag rejser til Cameroun og Mali.

Program:

  • 10. februar. Afrejse fra Billund Lufthavn med Brussels Airlines kl. 06.40. Ankomst Yaoundé kl. 19.20.

Turen starter i Sydcameroun, hvor vi vil opleve den frodige og smukke natur og møder kirken i storbyen.  Midtvejs tager vi toget mod nord, hvor vi besøger Den Lutherske Brødrekirke i Garoua, hvor kirken har sit hovedkontor. Her oplever vi det lokale kirkeliv i alle dets former og vil også tage på udflugt ud i landet. Flere detaljer omkring programmet følger senere.

  • 23. februar. Hjemkomst Billund Lufthavn kl.11.30.

Pris:

15.500,- inkl. helpension (eks. drikkevarer), transport og alle udflugter.

*prisen er baseret på delt dobbeltværelse. Det vil være muligt at få enkeltværelse mod tillæg.

 

Praktisk:

Turen arrangeres i samarbejde med Unitas Rejser og er omfattet af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden.

Rejsen er underlagt Unitas Rejsers almindelige betingelser vedrørende pakkerejser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med. Betingelserne fremgår af www.unitasrejser.dk.

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Alle vores rejser evalueres og forbedres løbende på baggrund af tilbagemeldinger fra vores rejseledere og deltagere. Af den grund kan der være ændringer i programmet, fra rejsen blev købt, til den finder sted. Lokale forhold kan medføre, at vi under rejsen er nødt til at ændre indholdet eller rækkefølgen herpå. Vores mål er, at deltagerne får den bedst mulige rejse.

Deltagerne har selv ansvar for visum, rejseforsikring og vaccinationer/malaria-profylakse. Vi vil i god tid inden afrejse sørge for at udsende deltagerbrev med information om, hvad du skal have styr på samt andre nyttige oplysninger.

Der afholdes en fælles forberedelses- og informationsdag inden afrejsen.

Tilmelding:

Tilmeldingen til rejsen åbner efter påske - og er senest 15. september 2017
Hold øje med siden her og Mission Afrikas øvrige medier.

 

Maria Haahr
Projekt- og partnerkoordinator

mh@missionafrika.dk

Tlf.: +4524881530

 

Sten Erik Løvgreen
Rejseleder

 

Birgitte Krøyer og Kaj Gøtzsche, Lemvig kan kontaktes omkring ovenstående.
Bemærk at i programmet indgår bl.a. et besøg/ophold hos Lemvig-Heldum sognes venskabsmenighed i Garoua