Vi søger en ny gartneriarbejder

24.02.18: Nedenstående stilling er besat
Alle ansøgere har fået besked.

 

 

 

 

Gartneriarbejder – Lemvig Kirkegård

  

Vi søger en gartneriarbejder til Lemvig Kirkegård med tiltrædelse ca. 12. marts 2018.
Stillingen er en tidsbegrænset stilling med udløb den 30. november 2018. 


Arbejdsområde 

Stillingen omfatter renhold af gravsteder og kirkegårdenes grønne områder, anlæg af gravsteder, udplantning af sommerblomster, grandækning samt forefaldende arbejde. Derudover indgår der forskellige afløsningsopgaver med rengøring i stillingen.
Stillingen indeholder kontakt med besøgende på kirkegården.

 

 

Kvalifikationer 

Vi forventer, at du har lyst til renholdelse af kirkegård, - at du er stabil og positiv og har respekt for kirkens handlinger og værdier, - og at du har lyst til at indgå i et konstruktivt samarbejde med øvrige ansatte, - og at du har ordenssans og kan arbejde selvstændig. Vi forventer at du som minimum har almindelig kørekort. 

 

Den ugentlige arbejdstid er 30-32 timer efter nærmere aftale. Der er mulighed for 4-dages uge. 

 

Løn- og ansættelsesvilkår sker efter Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område OAO-S-Fællesoverenskomsten) samt Organisationsaftalen for landbrugsmedhjælpere, gartneriarbejdere, gartnere og forsøgsmedarbejdere indgået mellem Finansministeriet og Fagligt Fælles Forbund. Aftalerne kan ses på    www.folkekirkenspersonale.dk

 

Aflønningen sker efter timeløn, som i nutidskroner på basisløntrin 1 uden gartnerisk uddannelse udgør kr. 139,79 pr. time som startløn (inkl. tillæg). Der er pensionsordning efter de gældende regler. Ansættelsen sker på prøve i 3 måneder. 

 

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at henvende dig til kirkegårdsleder Anders Clausen på tlf. 20 23 53 21. – træffes bedst mellem kl. 10.00 – 12.00 på hverdage.
Informationer om vore sogne og kirkegårde findes på www.lemvigkirkerne.dk og på www.facebook.com/lemvigkirkerne 

 

Ansøgninger skal være os i hænde senest den 20. februar 2018 kl. 12.00.

 

Ansøgning med relevante bilag sendes til Kirkegårdskontoret, Ydunslund 2A, 7620 Lemvig, mærket ansøgning eller på e-mail: 8840fortrolig@sogn.dk

 

Ansættelsessamtaler forventes at finde sted i uge 8.

 

 

 Lemvig-Heldum Menighedsråd

 

 

Se opslaget her