Privatlivspolitik

Sådan behandler vi dine data

Den 25. maj 2018 trådte nye regler i kraft om håndtering af personoplysninger – den såkaldte persondataordning (også omtalt som GDPR). Derfor har vi opdateret vores persondatapolitik.

 

Vilkår og privatlivspolitik

Vilkår, privatlivspolitik og information om cookies på Lemvigkirkerne.dk 

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags data, der kan bruges til at identificerer personer, herunder men ikke begrænset til for-, mellem- og efternavn, alder, køn, stilling, privatadresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger. 

Lemvigkirkerne.dk indsamler ikke oplysninger, der kan henføres til dig. Eneste undtagelse er, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, hvor vi har brug for dit navn og din e-mailadresse. 

 

Formål

Indsamling af personoplysninger i Lemvig og Heldum sogne sker kun efter personligt samtykke, som skal afgives for eksempel ved tilmelding til sognenes forskellige aktiviteter eller til udsendelse af nyhedsbreve m.v.

Oplysningerne bruges ikke til andre formål, med mindre der er givet samtykke til det.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil:
Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og eventuelt Cpr.nr.
Dette så vi kan levere de services, du har efterspurgt, - som f.eks. en tilmelding til en kirkelig handling og/eller aktivitet iøvrigt.

Ved tilmelding til en kirkelig handling giver du samtykke til, at dine personoplysninger bliver behandlet af de dataansvarlige, og at oplysningerne kan videregives til præsterne i det sogn du ønsker den kirkelige handling.

 

Abonnenter

Hvis du er tilmeldt til Lemvigkirkernes nyhedsbrev, registreres dit navn og e-mailadresse. Oplysningerne bruger vi kun til at sende dig Lemvigkirkernes nyhedsbrev. Oplysningerne opbevares hos smh@lemvigkirkerne.dk og kan til enhver tid afmeldes hos samme, - hvis dette ønskes.

 

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.


Videregivelse af oplysninger

Lemvigkirkerne.dk og Lemvig og Heldum sogne videregiver ikke data til tredjepart. 


Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig.
Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes.
Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.
Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.

Henvendelse om indsigt i data kan ske til: lemvig.sogn@km.dk

 

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet

 

Du behøver ikke gøre noget
Vi oplyser dig om disse tiltag, så du ved, at vi lever op til de nye regler og passer godt på dine personlige oplysninger – så du skal ikke gøre noget.

 

Udgiver af hjemmesiden

Lemvigkirkerne.dk ejes og publiceres af:

Lemvig-Heldum menighedsråd
Torvet 10
7620 Lemvig
Mail: lemvig.sogn@km.dk