TELEFON Netværk

15 Telefon

.

 

Som en direkte følge af coronakrisen har vi i Lemvig og Heldum Sogne besluttet at iværksætte et TELEFON-NETVÆRK.

Måske er det noget for dig – eller nogen du kender? 
.

NB: Du kan også bare ringe til een.....en gang imellem

 

Telefonkontakt


Dette nyhedsbrev kan udprintes fra her

 

Kære dig.

Mon du har lyst til at være end del af vores midlertidige telefon-netværk?

Eller kender du andre, som kan have glæde af det?

Formålet er, at man ikke skal sidde ensom hjemme i denne tid, hvor coronavirus sætter store begrænsninger for vores bevægelsesfrihed og arrangementer.
Da coronavirus ikke smitter gennem telefonen, er det dén, vi griber fat i.

Du kan være med til at skabe mindre ensomhed – både hos et andet menneske og hos dig selv. Det er sådan set ”hjælp til selvhjælp”. 😊 Ordningen er midlertidig og står på, mens denne krise begrænser os i det sociale liv.

Det er Lemvig og Heldum Sogne, som står bag dette telefonnetværk, men du kan også være med, selvom du bor et andet sted.

 

Du kan være med på tre måder:

  1. Hver dag vil du modtage et opkald fra en person, som bliver tilfældigt udvalgt til dig – her vil du hver komme i kontakt med én person; den samme person i hele forløbet.

  2. Hver dag ringer du til en person, som bliver tilfældigt udvalgt til dig – her vil du hver dag komme i kontakt med én person; den samme person i hele forløbet.

  3. Hver dag modtager du et opkald fra en person, OG du ringer til en anden person – her vil du hver dag komme i kontakt med to personer; de samme to personer i hele forløbet


    du behøver ikke vente med at ringe til ”din person”, før du har modtaget ”dit opkald” – det er ikke en telefonkæde. Du kan ringe, hvornår det passer dig; dog ikke for tidligt om morgenen – med mindre I to selv aftaler det. 😉 

I kan tale sammen, så længe I selv har lyst. Det kan også være, at det bare bliver et ganske kort opkald, hvor I sikrer jer, at I begge har det fint. Hvis I mod al forventning ikke kan komme i kontakt med hinanden i løbet af dagen, kan I sende kontakten videre til sognemedhjælper Kirsten Vindum, som er tovholder på dette initiativ.

 

Man kan tilmelde sig ordningen i løbet af hele perioden, coronavirus-krisen er på sit højeste, og vi ikke kan samles til arrangementer i f.eks. kirke, kirkehus, bibliotek, svømmehal og andre steder.

Du kan altid melde fra igen undervejs, hvis du finder ud af, at det er for stor en ”opgave”, men husk at det kun er i en begrænset periode, ordningen står på.

Når du melder dig til hos sognemedhjælperen i Lemvig og Heldum Sogne, skal du give dit navn, tlf.nr., gerne mailadresse (hvis du har én)samt dine pårørendes kontaktoplysninger – så vi kan komme i kontakt med ”nogen”, hvis vi ikke kan få kontakt med dig. Vi passer på hinanden!
Det er selvfølgelig ganske gratis at være med.

Fortæl GERNE om dette til andre, du kender – kig rundt i DIT netværk og tænk på, om der sidder en/flere alene, som kan have glæde af en daglig snak.

 

Tilmelding og information:
Ring eller send en mail til sognemedhjælper Kirsten Vindum,

tlf.: 2345 9492, mail: smh@lemvigkirkerne.dk

Pas på hinanden derude, hvor I færdes – og følg Sundhedsstyrelsens vejledninger!

 

Følg udviklingen og læs mere på
 www.lemvigkirkerne.dk og www.facebook.dk/lemvigkirkerne

   

Mange hilsner

Lemvig og Heldum Sogne

  

Kirsten Vindum

Sognemedhjælper

Lemvig og Heldum Sogne

Tlf. 2345 9492

 

Telefonkontakt

 

Coronaskilt